Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A mellnagyobbítás nemcsak a mellek méretét növeli, hanem feszesebbé és formásabbá is teszi őket. A mellnagyobbítás során mindig a páciens testalkatához illő keblek megformázására törekszünk. A természetellenesen nagy, illetve természetellenes hatást keltő mellek kialakítása nem célja a beavatkozásainknak. Mellnagyobbító műtéteink több, mint 75%-a esztétikai céllal történik, a további esetek pedig jellemzően daganatos megbetegedés miatti mellrekonstrukció. A mellnagyobbítás az életminőség jelentős javulását eredményezheti pácienseinknél.

A mellnagyobbítást indokló állapotok és panaszok:

  • a fejletlen és az átlagosnál sokkal kisebb mell
  • az alkatilag relatíve aránytalan és kicsi mell
  • nem harmonikus mellforma
  • a szoptatás után sorvadt, petyhüdt, megereszkedett mell
  • mell aszimmetria
  • mell fejlődési rendellenesség
  • egyéb ritka állapot (baleset, égés, gyulladás, betegség)
  • daganat műtét utáni hiány

Klinikánkon kizárólag csúcsminőségű (high-tech) implantátumokkal dolgozunk korszerű műtéti technikával. A mellnagyobbítás során jelenleg a kiváló minőségű kohezív szilikon-gél alapú mellimplantátumokat tartjuk a legtermészetesebbnek és legformatartóbbnak hosszú távon. Ezek mind formájukban, mind tapintásukban hasonlítanak a természetes mellekhez és beültetve nem okoznak idegentest-érzést. Az implantátum felszíne optimálisan kötődik a saját testszövethez, így ritkán okoz kötőszöveti gyulladást a mellnagyobbítás. A beültetésre kerülő implantátum meghatározására az előkészítő szakorvosi konzultáció során kerül sor. A választott implantátum figyelembe veszi a páciens fizikai adottságait, életvitelét. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

A mellnagyobbítást általános altatásban végezzük, a beavatkozás: 1-2 órát vesz igénybe, a műtétet követően a páciens az éjszakát klinikánk exkluzív 1-2 ágyas betegszobáiban tölti. Ezt követően másnap távozhat.