Hialuronsav titkai, esztétikai felhasználása a bőröregedésben.

Az idő múlásával lehetetlen felvenni a versenyt, azonban léteznek olyan hatóanyagok, amelyek bőrre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően hosszabb ideig élvezhető az arcbőr fiatalos, üde megjelenése.

A kor előrehaladtával a bőr feszessége csökken, megereszkedik. Az arc formája megváltozik, veszít volumenéből és idővel megjelennek az első barázdák, ráncok is. Az idő múlásával lehetetlen felvenni a versenyt, azonban léteznek olyan hatóanyagok, amelyek bőrre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően hosszabb ideig élvezhető az arcbőr fiatalos, üde megjelenése. Az egyik ilyen hatóanyag az esztétikai beavatkozások területén nagy népszerűségnek örvendő hialuronsav.

A hialuronsav természetes formában is megtalálható a bőrben, a szövetekben és testnedvekben. Fontos szerepet játszik a bőr hidratálásában és rugalmasságának fenntartásában, emellett kiemelkedő vízmegkötő képeséggel rendelkezik. A hialuronsavval folytatott különböző kezelések éppen ezért egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárások a ráncok elleni küzdelemben, valamint a volumenpótlásban.

A bőr mélyebb rétegeibe juttatott hialuronsav segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését, azért arc számos területén alkalmazható. A hialuronsavas bőrfiatalítás fő célja a bőr hidratálása, térfogatának növelése, a redők, finom vonalak, szem alatti karikák elsimítása, az ajkak fiatalítása, a harmonizáció. A bőr rugalmasságának csökkenéséből adódó statikus ráncok ellen az egyik legideálisabb hatóanyagnak bizonyult.

A különböző arcfiatalító kezelések során mindig szem előtt kell tartani, hogy sohasem egy-egy külön területet kezelünk, hanem az arc egészét szemlélve szükséges a kellő eljárásokat alkalmazni a természetes és harmonikus vonások megőrzése érdekében.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 4. rész

A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 4. rész

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 4. részében egy interjú olvasható, amelyben a páciensünk elmeséli miért választotta a műtét helyett a ThyroCare Központban elérhető pajzsmirigy ciszták alkoholos kezelését.
A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 3. rész

A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 3. rész

Ismerd meg „A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 3. részét, amiből kiderül, hogyan élte meg páciensünk az ultrahang vezérelt vékonytű-biopsziás mintavétel vizsgálatot és elárulja, hogy miért nem kell félni a tűszúrástól.
A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 2. rész

A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! - 2. rész

Ismerd meg „A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 2. részét, amiből kiderül, hogy hogyan élte meg az egyik kedves páciensünk a lézeres thermoablációs kezelést és mi a kapcsolat a pattogós cukorka és a beavatkozás között.
A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy - mentessé! - 1. rész

A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy - mentessé! - 1. rész

Sorozatunk 1. részében az egyik kedves páciensünk elmeséli hogyan kezdődött minden, miért mondott nemet a pajzsmirigy műtétre és milyen utat járt be mire rátalált a ThyroCare Központra és lézeres kezelésre.
Örökölhető a pajzsmirgy betegség?

Örökölhető a pajzsmirgy betegség?

A pajzsmirigy betegség - különösen az autoimmun folyamatok és a pajzsmirigy göbös elváltozásai - napjainkban egyre több embert érintenek.
Dr. Bakos Bencével a pajzsmirigy cisztákat szedtük darabjaira.

Dr. Bakos Bencével a pajzsmirigy cisztákat szedtük darabjaira.

A ThyroCare belgyógyász-endokrinológus szakorvosával folytatott beszélgetés során megtudtuk, hogy ciszta és ciszta között is van különbség és olyan alapfogalmakat tisztáztunk, amelyek gyakran összemosódnak a köztudatban